Logo
Logo
Logo

Grønhaugs Kulturstasjon

Linda har gjennom mer enn 15 års undervisningserfaring utarbeidet en metodikk som raskt gir svært gode resultater for alle, enten de er nybegynnere eller viderekomne. Metoden bygger på erkjennelsen av at det trengs mer enn bare sangteknikk for å vinne publikum.

Bilderammer

Kontakt

Vil du bestille time eller har spørsmål, kontakt Linda på mobilnr 951 06 424, eller e-mail linda.groenhaug@gmail.com

Undervisingen foregår primært i Halden. For spørsmål om kurs og undervisning andre steder i landet, vennligst kontakt Linda.

Sangkor

Vi skreddersyr seminaropplegg for koret ditt. Ta kontakt med Linda for detaljer.

Linker

Priser

Et fullt semester består av totalt 14 gangers undervisning, fordelt på 12 individuelle undervisningstimer, ett minikurs og en innspilling av en individuell sang i prosjektstudio (inkl. nedmiks). For semesterelever er all undervisningsmateriell inkludert i semesterprisen. For kortere kurs og enkelttimer, kan avgift på undervisningsmateriell tilkomme. All undervisning er individuelt tilrettelagt. (Ved behov for smitteverntiltak må mindre justeringer i undervisningen påregnes)

For priser på spesialopplegg og kurs for sang-seminar, seminar for korsangere, coaching i studio, kurs i rockevokal etc, vennligst ta kontakt.

Priser, individuell undervisning 2024:

Priser for undervisning/nettundervisning

45 minutter

60 minutter

90/120 minutter

Intensivundervisning «halvdag» inntil 4 klokketimer (inkl. pauser) kr 2510,-

Priser, Duo (2 sangere deler tiden):

PSYCH-K og Enhetsterapi
(Traume- og støttebehandling)

60 minutter kr 900,-

90 minutter kr 1200,-